Готуємося до НМТ: безкоштовні курси для підлітків на Дніпропетровщині

06 вересня 2024 р. 14:48

06 вересня 2024 р. 14:48


2024-09-06 14:45:00

Фото з відкритих джерел

Для підлітків з Дніпропетровщини відкрили безкоштовні курси з підготовки до Національного мультипредметного тесту (НМТ) з української мови, хімії та англійської.

Про це журналістам krivbass.city повідомили в просторі «Гончаренко центр».

На курсах учні мають можливість повторити шкільний матеріал та ефективно підготуватися до складання важливого іспиту. Кожне заняття присвячене окремій темі, а закріплення знань відбувається через інтерактиви, тематичні квізи та цікаві зустрічі з експертами.

Організатором курсів є освітньо-культурний та волонтерський Гончаренко центр Онлайн. Команда центру наголошує, що навчання на курсах проходить за унікальною програмою, яка поєднує повторення теоретичного матеріалу з інтерактивними завданнями.

« Для успішного складання НМТ потрібно багато практики. Наші студенти отримують її вдосталь, відпрацьовуючи типові завдання, які можуть бути на іспиті, повторюючи окремі теми, розв'язуючи тематичні квізи та беручи участь в інтерактивах. Жодної сухої теорії — лише цікаві та пізнавальні заняття », — зазначила Вікторія Захарова, директорка освітнього простору.

Навчання на курсах охоплює три основні предмети: українську мову, хімію та англійську. Учасники курсу матимуть можливість глибоко зануритися в матеріали, що входять до НМТ, отримати конспекти, схематичні матеріали, домашні завдання та доступ до ресурсів для самостійного повторення. Мета курсу — допомогти підліткам скласти НМТ на максимальний бал.

Заняття розпочнуться у жовтні, і розраховані вони на підлітків віком від 14 років. Реєстрація на курси вже відкрита:

Підготовка з хімії : фокус на розумінні основних законів неорганічної та органічної хімії, будови атомів, термодинаміки, кінетики тощо.

Підготовка з української мови : повторення всіх важливих тем для НМТ.

Підготовка з англійської мови : акцент на граматику, збагачення словникового запасу та вдосконалення розмовних навичок.

Раніше ми писали: Евакуація під обстрілами: волонтери вивезли вагітних кіз і козенят із Донеччини

Готуємося до НМТ: безкоштовні курси для підлітків на Дніпропетровщині

Джерело: krivbass.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua