Криворізький weekend: як відпочити з родиною 7-8 вересня

06 вересня 2024 р. 17:02

06 вересня 2024 р. 17:02


2024-09-06 17:00:00

У Кривому Розі з 7 по 8 вересня  на мешканців міста очікує насичений вікенд з численними культурними та розважальними подіями.

Про це журналістам krivbass.city повідомили в спільноті «Кривий Ріг туристичний».

7 вересня розпочнеться з ранкової прогулянки в ботанічному саду НАН України, який відкритий для відвідувачів з 8:00 до 20:00. Відвідувачі матимуть можливість насолодитися мальовничими ландшафтами та рідкісними рослинами у серці міста.

Любителів мистецтва чекає виставка в міському виставковому залі з 9 ранку за адресою: вул. Олександра Поля, 1. О 9:45 стартує пішохідна екскурсія «Проспектом Поштовим від будинку до будинку» з гідом Володимиром Огризом, а трохи пізніше, о 12:15, він же проведе захоплюючу екскурсію парком ім. Федора Мершавцева.

Для сімей з дітьми о 12:00 у театрі «Академія руху» відбудеться музична казка «Всі миші люблять сир», яка занурить глядачів у чарівний світ пригод. З 12 ранку у Криворізькому Центрі Сучасної Культури проходитиме виставка «Сонце сходить на заході», організована у партнерстві з ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг». Вхід вільний. Для тих, хто бажає навчитися нових танцювальних рухів, о 13:00 в студії «Імпульс» пройде парний урок бачати. А поціновувачів креативу з 13:30 до 16:30 запрошують на майстер-клас від AnimeLab зі створення маски Кіцюне.

Крім того, на шанувальників театру о 17:00 чекає літературно-драматична вистава «Я писав те, що серце співало» за мотивами новел Василя Стефаника у Театрі «Академія руху». А завершити вечір можна кінопоказом о 17:00 в Креативному хабі AnimeLab, де демонструватимуть анімаційний фільм «Спогади про Марні».

Що очікує 8 вересня:

Криворізький weekend: як відпочити з родиною 7-8 вересня

Не пропустіть можливість провести вихідні насичено та весело у Кривому Розі, відвідавши заходи на будь-який смак!

Раніше ми писали: Карпатський квест: турист із Кривого Рогу загубився в горах . Як рятували хлопця

Криворізький weekend: як відпочити з родиною 7-8 вересня

Джерело: krivbass.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua