У Кривому Розі ветеран війни розпочне вендінговий бізнес завдяки програмі грантової підтримки

06 вересня 2024 р. 17:57

06 вересня 2024 р. 17:57


2024-09-06 17:45:00

Фото Дніпропетровської обласної служби зайнятості

Цими днями фахівця Державного центру зайнятості ухвалили чергові рішення за урядовою програмою «Грант для ветеранів та їх подружжя» тим, хто подавав заяви на отримання коштів у період з 29 липня по 11 серпня 2024 року з урахуванням доопрацьованих заяв, поданих у попередні періоди.

Щодо результатів розгляду, то цього разу було ухвалено 69 позитивних рішення на 34,7 млн грн. Серед грантоотримувачів – 2 переможця з Дніпропетровщини. Про це повідомили у обласній службі зайнятості.

Завдяки грантовій програмі у Кривому Розі ветеран війни розпочне вендінговий бізнес – продаватиме товар за допомогою автоматизованих систем (торгових автоматів).

У Дніпрі дружина учасника бойових дій буде розвивати вже діючий бізнес – фізичний розвиток дітей, зокрема з інвалідністю, через плавання. Надаватиме послуги й вагітним жінкам та військовим, які потребують реабілітації.

Загалом, за період дії програми «Грант для ветеранів та їх подружжя» по Дніпропетровщині вже ухвалили 35 позитивних рішень.

Нагадаємо, ветерани війни та їх родини можуть подати заявку через портал Дія та отримати грант від 250 тисяч до мільйона гривень для старту або розвитку власного бізнесу.

Наразі в Україні цією програмою скористались вже 1029 учасників бойових дій, людей з інвалідністю внаслідок війни та членів їх сімей.

Раніше ми писали: у Павлограді демонтують об’єкт "Пам’ятник Герою Соціалістичної Праці полковнику Ж.Я. Котіну. Мова йде про танк на перехресті вул. Дніпровська – Центральна .

У Кривому Розі ветеран війни розпочне вендінговий бізнес завдяки програмі грантової підтримки

Джерело: krivbass.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua