Чи чекати на негоду: прогноз погоди для Кривого Рогу на 7 вересня

06 вересня 2024 р. 19:18

06 вересня 2024 р. 19:18


2024-09-06 19:15:00

Чи чекати на негоду: прогноз погоди для Кривого Рогу на 7 вересня

Ранок у Кривому Розі розпочнеться без жодної хмаринки, і протягом усього дня ясне небо радуватиме своїм чистим блакитним кольором. Без опадів. Попередження від Дніпровського регіонального центру з гідрометеорології: На території Дніпропетровської області збережеться надзвичайна (V класу) пожежна небезпека.

Температура повітря в межах +18…+15°С - вночі, та +27…+30°С - в денні години. Вітер цього дня в Кривому Розі північно-східний, 7-12 м/с. Тиск ростиме 759-761 мм.

Народний прогноз погоди:

Наші предки вірили, що гриби можуть передбачити майбутню зиму: якщо врожай рясний, то зима буде довгою та суворою. До цього дня зазвичай вже дозрівають груші, що символізує кінець літа і наближення холодів.

Що відзначають в Україні та світі цього дня:

7 вересня – професійне свято військових розвідників України, яке не є загальнонаціональним, а має відомчий характер. Православна церква України відзначає цього дня передсвято Різдва Пресвятої Богородиці і ікони Божої Матері "Вінницька". А також вшановує пам'ять святого мученика Созонта, преподобномученика Макарія Канівського, архімандрита Овруцького, Переяславського. Крім того це Міжнародний день поліцейського співробітництва (International Day of Police Cooperation), Всесвітній день польової епідеміології, День кіберспорту в Україні, День Google (Google Commemoration Day), День стерв’ятника, День вимираючих видів тварин, Міжнародний день бороди, Свято ліхтариків (Festa della Rificolona) в Італії, Міжнародний день бекону, Міжнародний день чистого повітря для блакитного неба і День відмови від військової іграшки, або День її знищення.

Народні прикмети та традиції 7 вересня :

Наші пращури спостерігали за природними ознаками, щоб передбачити погоду. Якщо на цибулі багато лушпиння — чекай морозної зими.

  • Журавлі летять повільно та високо — осінь буде дощовою.
  • Небо безхмарне — зима обіцяє бути вітряною і холодною.
  • А якщо шишки ростуть низько — морози прийдуть рано.

Іменинники 7 вересня:

Олександр, Андрій, Василь, Григорій, Євген, Іван, Лев, Лука, Макар, Михайло, Микола, Пахомій, Петро, Сава, Степан, Стефан.

За старим стилем: Володимир, Іван, Мойсей.

Раніше ми писали: про те, що Вересень принесе кілька періодів, коли активність на Сонці зростатиме, створюючи несприятливі умови для багатьох.

Чи чекати на негоду: прогноз погоди для Кривого Рогу на 7 вересня

Джерело: krivbass.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua