Повернувся додому на щиті: у Курській області загинув військовий з Кривого Рогу

07 вересня 2024 р. 11:01

07 вересня 2024 р. 11:01


Жорстока війна, розв’язана росією проти України, безжально збирає найдорожче – життя молодих, мужніх і талановитих людей. У прес-службі «АрселорМіттал Кривий Ріг» повідомили трагічну новину – на війні загинув військовий Віталій Свізєв, пише «Наше місто».

Життя мужнього захисника обірвалося 19 серпня 2024 року в районі населеного пункту Спальне Суджанського району Курської області.

Віталій Свізєв працював сталеваром у конвертерному цеху «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Близько 15 років з ним разом працював старший майстер відділення конвертерів Дмитро Коваль.

«Віталій був старшим сталеваром, – говорить Дмитро Коваль. – Старшими сталеварами стають лише найкращі, саме таким він і був. Працьовитий, сумлінний, він був майстром своєї справи. А ще старший сталевар – це права рука майстра, тобто він ще й організовував роботу колег. Віталій користувався авторитетом у цеху. Він завжди був спокійним, врівноваженим, впевненим у собі, і ця впевненість передавалася товаришам по роботі. Віталій став на захист України. А нещодавно в цех прийшла страшна звістка про його загибель. Це непоправна втрата для нас».

Висловлюємо щирі співчуття рідним, друзям та колегам загиблого героя.

Раніше ми писали, у фейсбук-сторінці «Рудник “Суха Балка”» повідомили трагічну новину – на війні загинув військовий Андрій Лисенко.

Повернувся додому на щиті: у Курській області загинув військовий з Кривого Рогу

Джерело: nashemisto.dp.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua