Окупанти цілий день тероризували Дніпропетровську область дронами та артилерією: у ОВА розповіли про наслідки У суботу, 7 вересня, Дніпропетровська область потерпала від ворожих ударів. На жаль, не минулося без жертв та руйнувань, повідомляє «Дніпро

07 вересня 2024 р. 20:04

07 вересня 2024 р. 20:04


У суботу, 7 вересня, Дніпропетровська область потерпала від ворожих ударів. На жаль, не минулося без жертв та руйнувань, повідомляє «Дніпро Оперативний» .

На Мирівську та Марганецьку громади Нікопольського району окупанти скерували важку артилерію. Загинула 76-річна жінка. Ще одна місцева 60 років постраждала.

Загалом у населених пунктах цих громад сталося декілька займань. Горів сухостій. Понівечені три приватні будинки та паркан. Загинули корова та десяток гусей.

По самому Нікополю росіяни били безпілотниками. Пошкодили інфраструктуру та господарську споруду. Минулося без жертв.

Обстріл Нікопольського району

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про нічну атаку «Шахедами» . А ще ми ділилися історією Кая , який став частиною легендарної 25-ї Січеславської бригади.

Окупанти цілий день тероризували Дніпропетровську область дронами та артилерією: у ОВА розповіли про наслідки
У суботу, 7 вересня, Дніпропетровська область потерпала від ворожих ударів. На жаль, не минулося без жертв та руйнувань, повідомляє «Дніпро

Джерело: dnepr.express

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua