Захищав країну на найгарячіших напрямках: на Харківщині загинув Герой з Жовтих Вод

07 вересня 2024 р. 20:19

07 вересня 2024 р. 20:19


Жорстока війна забирає життя відважних синів і доньок України, що встали на її захист заради нашого мирного майбутнього. У фейсбук-сторінці Жовтоводської міської ради повідомили трагічну новину – на війні загинув військовий Ігор Кривослицький, пише «Наше місто».

Чоловік народився 29 листопада 1990 року у Жовтих Водах. Базову середню освіту здобув у НВК №6 «Перспектива», професійно-технічну – у Жовтоводському ВПУ № 70 за спеціальністю «електрослюсар, електрозварювальник, стропальник».

Далі була строкова військова служба на посаді механіка-водія танків.

Працював електрослюсарем із ремонту обладнання на ТОВ «Восток-Руда», заправником АГЗП на ТОВ «ЕТАМ-НХН».

На захист України став 27 липня 2022 року. Виконував бойові завдання на Донецькому, Луганському та Харківському напрямках. Служив спочатку навідником, потім – водієм-механіком.

29 жовтня 2023-го, під час штурму на території Куп’янського району, в танк, в якому Ігор перебував разом зі своїм побратимом та командиром, влучили три ракети. Ігор та його бойовий товариш загинули на місці, комбат дивом урятувався.

За бойові заслуги нагороджений медаллю «За службу українському народу» та орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

«Ігор був надзвичайно доброю та спокійною людиною, люблячим сином та братом. Завжди переймався за своїх рідних. Був гарним другом, нікому не відмовляв у підтримці та допомозі, не бажав та не чинив зла іншим», – йдеться у повідомленні.

У Ігоря залишилися батьки Надія Іванівна та Володимир Іванович, сестри Тетяна та Марина.

Раніше ми писали, у фейсбук-сторінці «Томаківка» повідомили трагічну новину – на війні загинув військовий Олександр Калашник.

Захищав країну на найгарячіших напрямках: на Харківщині загинув Герой з Жовтих Вод

Джерело: nashemisto.dp.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua