У центрі Дніпра пограбували людину на інвалідному візку Людина з інвалідністю на візку стала жертвою пограбування на алеї в центрі Дніпра. Зловмиснику втекти не вдалося – його спіймав…

07 вересня 2024 р. 20:57

07 вересня 2024 р. 20:57


Людина з інвалідністю на візку стала жертвою пограбування на алеї в центрі Дніпра. Зловмиснику втекти не вдалося – його спіймав поліцейський, повідомляє «Дніпро Оперативний» .

За інформацією пресслужби ГУ Нацполіції в області , злочин стався учора близько 15:30 на алеї в Центральному районі Дніпра. До людини на інвалідному візку підбіг незнайомець, вихопив з рук гаманець і мобільний телефон та почав тікати.

У цей момент поруч проїжджав оперативник Дніпровського районного управління поліції. Правоохоронець одразу ж кинувся наздоганяти зловмисника. Зупинивши втікача, він викликав слідчо-оперативну групу.

Сьогодні, 7 вересня, затриманому 37-річному чоловікові вручили підозру за ч. 4 ст. 186 (грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) ККУ. За скоєне йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про затримання жителя області, який підпалював автівки ЗСУ в столиці на замовлення спецслужб рф. Також ми писали про викриття поліцейського , який вербував жінок для зайняття проституцією.

У центрі Дніпра пограбували людину на інвалідному візку
Людина з інвалідністю на візку стала жертвою пограбування на алеї в центрі Дніпра. Зловмиснику втекти не вдалося – його спіймав…

Джерело: dnepr.express

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua