Заважала виступати: у Дніпрі співак MELOVIN нецензурно висловився у бік фанатки

15 вересня 2024 р. 12:18

15 вересня 2024 р. 12:18


У Дніпрі під час концерту MELOVIN виникла конфліктна ситуація між співаком та глядачкою.

Про це повідомляє Відкритий з посиланням на Tiktok MELOVIN.

Під час концерту українського співака MELOVIN у Дніпрі між виконавцем та нетверезою глядачкою виникла словесна суперечка. Протягом всього виступу фанатка перебивала та викрикувала образливі фрази у бік артиста. Той спочатку відповідав ввічливо, а потім, не стримавшись, порадив їй піти за російським кораблем.

На відео чутно, як глядачка почала викрикувати: “А ще — ти нюхаєш, стопудей”. Тоді співак відповів їй ввічливо: “Вибачте, я сильно просто вас чую тут. Дуже сильно. Ви мені заважаєте”. Жінка не зупинилася і на цьому, тож MELOVIN не стримався та сказав: “Іди н*х*й, будь ласка”.

У дописі до відео співак прокоментував ситуацію.

“Про все, чи ні про що?… Майте повагу до інших, тоді і вас поважатимуть! Якщо є, що розповісти – ідіть до спеціалістів, вони вислухають, допоможуть і зроблять вас щасливішими, якщо ви самі того захочете. А головне – без шкоди іншим. Всіх обійняв! Міцно! До зустрічі на концертах і пам’ятайте! Не вмієш пити – не пий. А як п’єш, то добре закусюй”, — написав він під відео.

У коментарях більшість прихильників підтримали чоловіка, але й були ті, хто таку поведінку не схвалив.

Заважала виступати: у Дніпрі співак MELOVIN нецензурно висловився у бік фанатки - рис. 2

Заважала виступати: у Дніпрі співак MELOVIN нецензурно висловився у бік фанатки - рис. 3

Для довідки: MÉLOVIN (справжнє ім’я Костянтин Миколайович Бочаров; нар. 11 квітня 1997, Одеса, Україна) — український співак, переможець шостого сезону українського вокального шоу «X-Фактор», переможець другого сезону гіпершоу «Маска». Представник України на 63-му пісенному конкурсі «Євробачення» в Португалії з піснею «Under The Ladder», де посів у фіналі 17-те місце.

Заважала виступати: у Дніпрі співак MELOVIN нецензурно висловився у бік фанатки

Джерело: opentv.media (Місто)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua