Йому було лише 25 років: на війні загинув захисник з Дніпропетровщини

15 вересня 2024 р. 14:02

15 вересня 2024 р. 14:02


Жорстока війна забирає життя відважних синів і доньок України, що встали на її захист заради нашого мирного майбутнього. У Червоногригорівській громаді провідомили, що загинув мужній воїн Рожкован Вячеслав Сергійович, житель с.Придніпровське. Місяць тому йому виповнилося 25 років, пише «Наше місто».

-Вячеслав був не лише захисником нашої землі, а й сином, другом, братом, – повідомили у Червоногригорівській громаді. – Він мріяв про життя, сповнене щастя та любові, мріяв побачити нашу Україну вільною. Але війна забрала його занадто рано, не давши здійснити всі його плани та мрії повною мірою.

Згідно з повідомленням, він займав посаду навідника-оператора роти оперативного призначення Національної гвардії України. Сміливо йшов у бій, але так сталось, що 8 вересня 2024 року внаслідок штурмових дій противника на позиціях Куп’янського району Харківської області, отримав поранення несумісні з життям.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника , справжнього патріота своєї країни, який самовіддано боронив нашу землю від загарбників до останнього подиху. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять Герою.

Фото: ТГ Червоногригорівської громади.

Йому було лише 25 років: на війні загинув захисник з Дніпропетровщини

Джерело: nashemisto.dp.ua