Поблизу Дональда Трампа сталася стрілянина: деталі інциденту

16 вересня 2024 р. 10:15

16 вересня 2024 р. 10:15


Неподалік гольф-клубу, де перебував кандидат у президенти США Дональд Трамп, сталася стрілянина.

Про це повідомляє Відкритий з посиланням на ВВС .

Як повідомила Секретна служба США, колишній президент не постраждав і перебуває у безпеці.

Однією з перших про інцидент проінформувала конгресменка від Республіканської партії Марджорі Тейлор Грін. За її словами, на Трампа нібито було скоєно новий замах. Представник президентської кампанії Трампа Стівен Чунг підтвердив, що Дональд Трамп перебуває у безпеці після того, як поруч із ним пролунали постріли.

Речник Секретної служби Ентоні Гульєлмі у своїй заяві уточнив, що інцидент стався близько 14:00 за місцевим часом біля поля для гольфу Trump International Golf Club у Вест-Палм-Біч, штат Флорида. Стрілянина відбулася за межами гольф-майданчика, і підозрюваного у стрілянині було затримано. Поруч із місцем події в кущах правоохоронці знайшли автомат АК-47.

Білий дім у своїй заяві повідомив, що президент Джо Байден та віцепрезидент Камала Гарріс поінформовані про інцидент і знають, що Дональд Трамп у безпеці.

Секретна служба США вже давно занепокоєна вразливістю Трампа під час його перебування на полях для гольфу, які залишаються відкритими для відвідувачів і розташовані поблизу місць з інтенсивним рухом людей.

Нагадаємо, що 13 липня на Дональда Трампа також було скоєно замах під час його виступу на мітингу.

Поблизу Дональда Трампа сталася стрілянина: деталі інциденту

Джерело: opentv.media (Місто)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua