Фастівський ліцей на Київщині реконструюють за 42 мільйони за завищеними цінами

16 вересня 2024 р. 12:35

16 вересня 2024 р. 12:35


Управління освіти Фастівської міської ради Київської області за результатами тендеру замовило ТОВ “Контек Україна” реконструкцію місцевого ліцею №9 за 41,72 млн грн. Ціна багатьох будматеріалів завищена, а можлива переплата може складати майже 2 мільйони. Про це повідомляє 49000 з посиланням на “Наші Гроші”.

Реконструювати академічний ліцей №9 по вул. Шевченка, 51 у Фастові переможець тендеру має до кінця 2025 року. Торік вказаний освітній заклад постраждав від російського ракетного обстрілу: вибуховою хвилею було пошкоджено вікна, двері та дах. Підрядник повинен утеплити фасад, замінити віконні та дверні конструкції, покрівельний настил, вентиляцію, систему пожежної сигналізації та вхідні групи, виконати благоустрій тощо.

Роботи фінансуються коштом місцевого бюджету та Європейського Інвестиційного Банку. Ціна договору на реконструкцію тверда.

При цьому, за даними “Наші Гроші”, ціна багатьох будматеріалів завищена. Зокрема це стосується фарби, клею, повітроводів, оцинкованої сталі, штукатурки, грунтовки. Таким чином імовірна переплата може складати майже 2 млн грн.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що на будівництві укриття у столичному садочку суттєво завищили вартість робіт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter .

Рекламні блоки дають нам змогу залишатися незалежними ЗМІ, а вам - отримувати найсвіжіші новини під ними. Scroll down!

Фастівський ліцей на Київщині реконструюють за 42 мільйони за завищеними цінами

Джерело: 49000.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua