Дніпряни завинили за тепло майже півтора мільярда гривень.  У підприємстві наголошують на сплаті

16 вересня 2024 р. 13:11

16 вересня 2024 р. 13:11


У Дніпрі КП «Теплоенерго» дякує всім абонентам, хто вчасно сплачує за послуги. Кожна гривня – гарантія подальшого забезпечення постачання теплової енергії. Проте на підприємстві закликають боржників розрахуватися і більше боргів не накопичувати.

«У новий опалювальний сезон входимо з боргами – 1 млрд 344 млн грн. Якщо життєві обставини склались так, що є накопичена заборгованість, то підприємство пропонує укласти договір реструктуризації – сплачувати рівними частинами. Це убезпечить споживачів від судового позову та примусового стягнення боргу», – зазначила фахівчиня центру обслуговування абонентів КП «Теплоенерго» Дніпровської міської ради Надія Демська.

Для цього треба звернутися до Центру обслуговування абонентів КП «Теплоенерго» (вул. Королеви Єлизавети II, 15-А).

«Обов'язкова довідка про склад сім'ї (оригінал), копія паспорта, копія ідентифікаційного коду, технічний паспорт на квартиру і оплата від суми боргу від 10 до 30 %. Торік уклали 187 договорів на 4 мільйони гривень. А цьогоріч люди  більш свідомо стали ставитись до укладання реструктуризації. За майже дев’ять місяців 2024 року уклали уже 231 договір на 7 млн 800 тис. грн», – додала Надія Демська.

У КП «Теплоенерго» нагадали містянам, що підприємство на законодавчому рівні має право не подавати теплоносій до окремих будинків, мешканці яких мають велику заборгованість перед комунальним підприємством.

Дніпряни завинили за тепло майже півтора мільярда гривень.  У підприємстві наголошують на сплаті

Джерело: gorsovet.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua