Донька більше ніколи не обійме батька: на Харківському напрямку загинув Герой з Кривого Рогу

18 вересня 2024 р. 21:19

18 вересня 2024 р. 21:19


Жорстока війна забирає найважливіше – життя відважних синів і доньок України, що встали на її захист заради нашого мирного майбутнього. У «Свої Кривий Ріг» повідомили трагічну новину – на війні загинув військовий Руслан Моренко, пише «Наше Місто».

Руслан Моренко, уродженець села Девладове Криворізького району, після закінчення школи у 2004 році вступив до Національного авіаційного університету в Києві. Працював інженером-механіком у компанії «ДніпроАвіо», а згодом — товарознавцем у мережі АТБ.

Він добровільно приєднався до лав Збройних сил України, обіймаючи посаду командира міномета 1-го мінометного взводу мінометної батареї.

Чоловік загинув 12 вересня, виконуючи бойове завдання на Харківському напрямку поблизу населеного пункту Гоптівка. Йому було 37 років.

У Руслана залишилася 12-річна донька, а також батьки й брат.

Посмертно нагороджений медалями «За службу державі» та «За мужність» ІІ ступеня.

«Руслан був щирою, доброю людиною, відповідальним. Не був конфліктним, мав багато друзів. Любив доньку та батьків. Завжди переймався за своїх побратимів, які його поважали. Постійно говорив, що піхота – сильні та сталеві хлопці і ми їх маємо прикривати. Його девіз був: «Піхота має жити». Також говорив, що ми, українці, сильні та перемога буде за нами, ми незламні. Був хорошим сином, вірним братом та люблячим батьком. Мріяв побудувати сім’ю», – згадують рідні.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, справжнього патріота своєї країни, який самовіддано боронив нашу землю від російських загарбників до останнього подиху. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять Герою.

Нагадаємо, раніше ми писали , що на Запорізькому напрямку загинув Герой з Нікополя Михайло Кобець.

Фото: Свої Кривий Ріг.

Донька більше ніколи не обійме батька: на Харківському напрямку загинув Герой з Кривого Рогу

Джерело: nashemisto.dp.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua