Війна забирає найкращих: на Харківському напрямку загинув Герой з Кривого Рогу

20 вересня 2024 р. 21:06

20 вересня 2024 р. 21:06


Жорстока війна забирає найважливіше – життя відважних синів і доньок України, що встали на її захист заради нашого мирного майбутнього. У прес-службі «АрселорМіттал Кривий Ріг» повідомили трагічну новину – на війні військовий Юрій Міхно, пише «Наше Місто».

22 липня 2024 року в бою поблизу Піщаного, Харківська область, загинув Юрій Міхно. Він працював слюсарем-ремонтником у цеху металоконструкцій Ливарно-механічного заводу «АрселорМіттал Кривий Ріг». Колеги називали його «тихим золотом» за майстерність та людяність, адже Юрій відзначався не лише «золотими руками», а й доброзичливим характером.

«Я знаю Юрія понад десять років. Він опікувався крановим господарством, ремонтував та обслуговував крани. Але це був профі-універсал, він міг відремонтувати та налагодити будь-що – від верстата до трубопроводу. Юрій ніколи не рахувався зі своїм вільним часом – обідня перерва, вихідний, залишитися після роботи, якщо потрібно було щось оперативно зробити, то він без вагань погоджувався і робив все максимально якісно. Юрій був членом добровільної газорятувальної дружини, він взагалі за характером був тим, хто завжди першим приходить на допомогу. Ми втратили справжнього Героя, але завжди пам’ятатимемо про цю прекрасну людину!», – каже старший механік ЦМК Андрій Чугуєв

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, справжнього патріота своєї країни, який самовіддано боронив нашу землю від російських загарбників до останнього подиху. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять Герою.

Нагадаємо, раніше ми писали , що на Курському напрямку загинув Герой з Дніпропетровщини Олександр Безруков.

Фото: «АрселорМіттал Кривий Ріг»

Війна забирає найкращих: на Харківському напрямку загинув Герой з Кривого Рогу

Джерело: nashemisto.dp.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua