Українська ППО відбила чергову нічну атаку: скільки цілей знищено У ніч з 16 на 17 жовтня 2024 року російські сили здійснили масштабну атаку на Україну, застосувавши безпілотники та авіаційну…

17 жовтня 2024 р. 09:02

17 жовтня 2024 р. 09:02


Зокрема, окупанти випустили керовану авіаційну ракету Х-59 з повітряного простору Курської області. Також з районів Курська, Орла та Приморсько-Ахтарська було запущено 56 ударних дронів.

До відбиття атаки залучалися українська авіація, зенітні ракетні війська, підрозділи радіоелектронної боротьби та мобільні вогневі групи.

В результаті злагоджених дій ППО було знищено 22 ворожі безпілотники у Сумській, Київській, Полтавській, Чернігівській, Житомирській, Миколаївській, Черкаській, Одеській та Тернопільській областях.

Два безпілотники повернулися у повітряний простір Білорусі, а 27 дронів були нейтралізовані засобами радіоелектронної боротьби. Проте, зафіксовано 5 влучань у об’єкти інфраструктури в прифронтових регіонах.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, як минула ніч на 17 жовтня в Дніпрі та області. А ще ми писали, що загрожує підлітку з Дніпра, який підпалив машину військового .

Українська ППО відбила чергову нічну атаку: скільки цілей знищено
У ніч з 16 на 17 жовтня 2024 року російські сили здійснили масштабну атаку на Україну, застосувавши безпілотники та авіаційну…

Джерело: dnepr.express

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua