У Нацполіції викрили співробітника, який продає особисті дані українців злочинцям Співробітника Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Владислава Гавриленка викрили на продажу особистих даних українців, повідомляє «Дніпро Оператив

17 жовтня 2024 р. 13:01

17 жовтня 2024 р. 13:01


Співробітника Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Владислава Гавриленка викрили на продажу особистих даних українців, повідомляє «Дніпро Оперативний» з посиланням на видання «Українські новини» .

За інформацією журналістів, Гавриленко системно надає конфіденційну інформацію з державних реєстрів для анонімних телеграм-каналів “Джокер” та “Темний лицар”, що управляються Романом Кравцем і громадянином росії Сеяром Куршутовим, який наразі переховується у Відні. Ці дані використовуються для шантажу та вимагання грошей у громадян України.

Правоохоронні органи вже розпочали розслідування, оскільки такі дії кваліфікуються як тяжкий злочин. Державне бюро розслідувань (ДБР) отримало нові матеріали для розслідування, які обіцяють бути надзвичайно важливими в наступні тижні.

Нагадаємо, раніше ми попереджали про небезпечні повідомлення в Telegram від шахраїв. А ще ми писали про викриття в Дніпрі посадовця ТЦК та СП, який допомагав ухилянтам «стати інвалідами» .

У Нацполіції викрили співробітника, який продає особисті дані українців злочинцям
Співробітника Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Владислава Гавриленка викрили на продажу особистих даних українців, повідомляє «Дніпро Оператив

Джерело: dnepr.express

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua