«Це вже за межею божевілля»: мер Дніпра подав заяву до ДБР після звинувачень на адресу місцевої влади Мер Дніпра Борис Філатов виступив із різкою заявою у відповідь на критику влади та звинувачення у корупції. Він розкритикував опозиційних…

18 жовтня 2024 р. 14:28

18 жовтня 2024 р. 14:28


"Вибачте, але я все-таки, російською, щоб деяким було зрозуміліше.

Дивіться, якщо зібрати всю падаль з просторів інтернету, все брехливе, мерзенне, гниле, смердюче, боягузливе, нікчемне, маніпулятивне, безглузде і марне, таке як Кравець «Джокер» і Арештович, інкорпорувати їх спочатку у владу, то потім не потрібно дивуватися, чому люди починають вважати владу аморальними брехунами.

Пам'ятаєте, я всіх попереджав, що вони не зупиняться і почнуть "кататися на квадроциклах", куплених для ЗСУ?

Опа, і тут сьогодні з'явилося вкидання від використаного презерватива Люсі, що корчить з Відня опозиціонера.

Дурню-військовому «експерту» та його ляльководам навіть невідомо, що 100 куплених квадроциклів ніякі не «уживані», хоча б тому, що їх особисто приймали військові з кількох бригад.

Ну а вже звинувачувати мене в тому, що я винен у відсутності фортифікацій за 150 кілометрів від обласного центру – це вже за межею божевілля.

Я.

Чиї повноваження закінчуються на дорожньому знаку "Дніпро".
Не збудував укріплення на кордоні з Донецькою областю.

Ні Кабмін, ні ВЦА.

Коли напомажена істота середньої статі, солодкоголоса метросексуальна сирена, що «ходила у розвідку боєм» десятки разів (щоправда, в жіночій сукні, і в кіно), оргазмуючий на себе неадекват, пише мені публічно погрози і закликає до мене додому «гостей з помпою», то це навіть стає смішно.

Цеж, йоханий бабай, чистий постмодерн.
Постструктуралізм.

Жиль Дельоз нервово палить бамбук осторонь.

Військовий «експерт» - дегенерат, який дурив роками півкраїни, який навіть не знає, що місцеве самоврядування вже точно не відповідає за копання окопів із бліндажами.

Особливо за межами своїх населених пунктів.

Знаєте, чому я спокійний?

Тому що коли в брудні розбирання включають дешевих нікчем, то це означає, що її ляльководи вже не мають ні аргументів, ні сили.

Сьогодні я подав заяву до ДБР.
Увечері буде ще одна офіційна заява.

Дивіться, я не заспокоюся, доки не витягну всіх чортів на світ Божий", - написав Філатов.

Нагадаємо, раніше ми ділилися відеозверненням мера Дніпра Бориса Філатова, в якому він вперше заявив про тиск із боку правоохоронних органів. А ще у нас на сайті ви можете подивитися велике інтерв'ю Філатова , в якому він розповів про кримінальні справи, смерть Лисенка, розкрадання бюджетних коштів і не тільки.

«Це вже за межею божевілля»: мер Дніпра подав заяву до ДБР після звинувачень на адресу місцевої влади
Мер Дніпра Борис Філатов виступив із різкою заявою у відповідь на критику влади та звинувачення у корупції. Він розкритикував опозиційних…

Джерело: dnepr.express

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua