У Кривому Розі невістка й свекруха деруться за квартиру

18 жовтня 2024 р. 17:26

18 жовтня 2024 р. 17:26


Пригода в квартирі, де до війни проживав син власниці з громадянською дружиною, сталася у червні. Одного вечора в помешкання навідалася і мати воїна, і його обраниця.

За словами цивільної дружини, розлад у їх родині почався з того часу, як постало питання стосовно нерухомості. Наразі син власниці житла знаходиться у лавах ЗСУ, тому персонально не може навідуватися в квартиру. У той вечір він попрохав співмешканку забрати деякі речі, саме тому вона й опинилася у помешканні.

Пенсіонерка, у свою чергу, пояснювала, що квартира – її власність і вона має право у будь-який час туди навідуватися. Коли ж побачила там небажану невістку, то зробила їй зауваження й попросила залишити приміщення.

Проте їх зустріч закінчилася побоями: свекруха подряпала їй обличчя та вдарила ногою. Звичайно, обвинувачена усе заперечувала й наполягала, що пальцем не торкалася коханої сина.

Суд узяв до уваги висновки судмедексперта щодо тілесних ушкоджень, а також покази свідка – сусідки.

14 жовтня 2024 року Довгинцівський районний суд міста Кривого Рогу визнав пенсіонерку винуватою у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч. 1 ст. 125 КК України, та призначити їй покарання у виді штрафу в розмірі 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 510  гривень.

новини Кривий Ріг LIFE

У Кривому Розі невістка й свекруха деруться за квартиру

Джерело: krlife.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua