У Дніпрі за держзраду судили працівника залізниці У Дніпрі винесли вирок працівнику залізниці, який «зливав» ворогу дані про техніку ЗСУ. Про це повідомляє "Дніпро Оперативний".  За даними…

18 жовтня 2024 р. 19:22

18 жовтня 2024 р. 19:22


У Дніпрі винесли вирок працівнику залізниці, який «зливав» ворогу дані про техніку ЗСУ. Про це повідомляє "Дніпро Оперативний" .

За даними Дніпропетровської обласної прокуратури , працівник залізничної станції в Дніпрі, який мав проросійські погляди, добровільно погодився на співпрацю з фсб рф. Чоловік надсилав ворогу через месенджер фото та інформацію про кількість, тип і пересування залізницею військової техніки ЗСУ. Крім того, чоловік надіслав представникам спецслужби інформацію про місце дислокації особового складу ЗСУ на території області разом із позначками на скріншотах Google Maps. За свою роботу дніпрянин отримав від росіян 17,5 тисяч гривень.

У суді чоловік заперечував свою вину. Однак на підставі зібраних доказів прокурори довели її повністю.

Дніпрянина визнали винним у державній зраді , вчиненій в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 КК України). Його засуджено до довічного позбавлення волі з конфіскацією усього майна.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про затримання в Дніпрі поплічника рф за підпал автомобіля військових та об’єктів "Укрзалізниці". Також ми писали про викриття мережі , яка постачала наркотики в Дніпропетровську область та інші регіони.

У Дніпрі за держзраду судили працівника залізниці
У Дніпрі винесли вирок працівнику залізниці, який «зливав» ворогу дані про техніку ЗСУ. Про це повідомляє "Дніпро Оперативний". 
За даними…

Джерело: dnepr.express

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua