Діють без обмежень: у Дніпрі нагадали про пільги для школярів за учнівським квитком У Дніпрі водій одного з автобусних маршрутів перепросив за відмову школяру у проїзді за учнівським квитком. Інцидент стався 17 жовтня,…

18 жовтня 2024 р. 20:17

18 жовтня 2024 р. 20:17


У Дніпрі водій одного з автобусних маршрутів перепросив за відмову школяру у проїзді за учнівським квитком. Інцидент стався 17 жовтня, коли школяр намагався скористатися пільгою, передбаченою для учнів. Водій сплутав учнівський квиток з документом, який належить студентам профтехучилищ, через що і відмовив у проїзді. Про це повідомляє «Дніпро Оперативний» з посиланням на Дніпровську міську раду .

«Перепрошую за таку ситуацію. Помилково переплутав зовнішній вигляд учнівського документа. Подумав, що він стосується профтехучилища. Тому перепрошую у школяра», — сказав водій Віталій після інциденту.

Міська влада провела з водієм інструктаж, щоб уникнути подібних випадків у майбутньому.

У мерії нагадали, що пільги для школярів на проїзд у громадському транспорті діють без обмежень протягом усього року. Учні можуть користуватися безкоштовним проїздом в електротранспорті та отримати 25-відсоткову знижку на автобусні маршрути.

Директор КП «єДніпро» Артем Трапезніков закликав батьків та учнів повідомляти про подібні випадки на Єдину гарячу лінію міської ради за номерами: (056) 732-12-12, (095) 732-12-12, (096) 732-12-12, (073) 732-12-12.

Трапезніков також підкреслив, що виготовлення учнівського квитка є безкоштовним, і навіть у разі втрати квитка його можна перевипустити без додаткових витрат. Термін виготовлення нового квитка становить 21 день, а у разі втрати — до трьох місяців.

Нагадаємо, раніше ми ділилися графіком відключень світла абонентам ЦЕК в Дніпрі на наступний тиждень. А ще ми повідомляли, коли чекати перших виплат кешбеку .

Діють без обмежень: у Дніпрі нагадали про пільги для школярів за учнівським квитком
У Дніпрі водій одного з автобусних маршрутів перепросив за відмову школяру у проїзді за учнівським квитком. Інцидент стався 17 жовтня,…

Джерело: dnepr.express

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua