На війні загинув боєць і співробітник АМКР Андрій Білоткач

21 жовтня 2024 р. 19:48

21 жовтня 2024 р. 19:48


Захищаючи Україну загинув Андрій Білоткач. Серце бійця зупинилося під час ворожого обстрілу біля міста Часів Яр на Донеччині. У мирному житті Андрій Білоткач більше 10 років працював на підприємстві «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Повідомляє Інформатор із посиланням на Первинна організація ПМГУ ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» .

Андрій Білоткач приєднався до лав ЗСУ під час повномасштабного вторгнення у 2022 році. Він служив водієм. Займався перевезенням потрібних для бойової техніки паливно-мастильних матеріалів. Андрій захищав Україну на найгарячіших напрямках. Але життя мужнього бійця обірвалося під час оборони міста Часів Яр. У цивільному житті Андрій був досвідченим гірником. У Андрія Білоткача залишилися дружина та донька-школярка.

«Андрій прийшов до нас на роботу в 2011 році. Спочатку працював на внутрішньо-шахтному транспорті. Потім перейшов на дільницю очисної виїмки, де з роками, набувши досвіду, зарекомендував себе гарним спеціалістом – справжнім професіоналом своєї справи як гірник очисного забою (підземний) з правом ведення буровибухових робіт. Людина широкої душі, – зазвичай, кажуть про таких, як Андрій. Був він товариським, завжди готовий виручити, підставити колегам плече, ніколи не відмовляв у допомозі, коли до нього зверталися з таким проханням. Мав Андрій життєрадісну вдачу. Скільки його пам’ятаю, він весь час посміхався, немовби, випромінюючи позитивну енергію, – це, навіть, після тільки-но виконаної важкої роботи», – розповідає голова цехкому ПМГУ шахтоуправління з підземного видобутку руди гірничого департаменту ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» Сергій Сапьолка.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого Героя.

Джерело: Інформатор

На війні загинув боєць і співробітник АМКР Андрій Білоткач

Джерело: krlife.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua