Мер Києва слідом за Борисом Філатовим заявив про різкий тиск силовиків на місцеву владу

21 жовтня 2024 р. 21:49

21 жовтня 2024 р. 21:49


Мер Києва, голова Асоціації міст України Віталій Кличко заявив про тиск правоохоронних органів на місцеве самоврядування. Про це він розповів під час відкриття Дня Діалогу XVIII Українського муніципального форуму “Єдність для Перемоги та відновлення України”, повідомляє 49000 з посиланням на « Наше місто ».

«Сьогодні масово через численні оперативні дії правоохоронців, їхні клопотання до судів, заблоковано роботу багатьох муніципалітетів або комунальних підприємств. Люди або відсторонені, або обмежені у виконанні своїх обов’язків, або деморалізовані. Часто це фахівці, яких ніким замінити для надання необхідних мешканцям послуг», – заявив Кличко, виступаючи на форумі регіональної влади.

Керівництво Асоціації міст України провело спільну нараду з народними депутатами, відповідальними за питання правоохоронної діяльності та безпеки. Метою зустрічі було обговорення проблем, з якими стикаються органи місцевого самоврядування, зокрема, питання тиску на них. Учасники наради досягли згоди щодо необхідності спільних дій для усунення перешкод у роботі муніципалітетів та створення сприятливих умов для їх ефективної діяльності.

“Важливо, що обʼєднання це вдалося і ми готуємо спільні засідання з нардепами для вирішення проблем місцевого самоврядування. Будемо обговорювати конкретні ситуації, знаходити спільні позиції й рішення. Іншого шляху сьогодні немає – тільки єдність, тільки об’єднання зусиль усіх”, – наголосив мер Києва.

Нагадаємо, раніше ми повідомояли, що Борис Філатов випустив перше відео із циклу про викриття зухвалих дій правоохоронців у Дніпрі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter .

Рекламні блоки дають нам змогу залишатися незалежними ЗМІ, а вам - отримувати найсвіжіші новини під ними. Scroll down!

Мер Києва слідом за Борисом Філатовим заявив про різкий тиск силовиків на місцеву владу

Джерело: 49000.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua