ППО працювала на Дніпропетровщині: ворог вчергове масовано атакував Україну безпілотниками У ніч з 21 на 22 жовтня 2024 року армія рф здійснила масштабну атаку на Україну, застосувавши безпілотники. Про це…

22 жовтня 2024 р. 11:47

22 жовтня 2024 р. 11:47


Ворог завдав удару ударними БпЛА типу «Shahed» та дронами невстановленого типу. Загалом протягом ночі в повітряному просторі України виявлено 60 БпЛА противника.

До відбиття атаки залучалися українська авіація, зенітні ракетні війська, підрозділи радіоелектронної боротьби та мобільні вогневі групи.

В результаті злагоджених дій, було знищено 42 ворожих безпілотники у Дніпропетровській, Сумській, Черкаській, Донецькій, Запорізькій,  Київській, Херсонській та Харківській областях.

Більшість ударних БпЛА збито на Сумщині. На жаль, внаслідок атаки, в регіоні є загиблі та постраждалі. Крім того, 10 російських безпілотників локаційно втрачено. Один БпЛА полетів у Білорусь, ще три – назад у росію. Один БпЛА – в повітряному просторі України

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що місцева влада зазнає тиску з боку правоохоронців: Кличко приєднався до заяв мера Дніпра Бориса Філатова. Також на нашому сайті, можна прочитати, що у Дніпрі на тиждень заплановані відключення світла для деяких абонентів: повний графік .

ППО працювала на Дніпропетровщині: ворог вчергове масовано атакував Україну безпілотниками
У ніч з 21 на 22 жовтня 2024 року армія рф здійснила масштабну атаку на Україну, застосувавши безпілотники. Про це…

Джерело: dnepr.express

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua