ЕКСКЛЮЗИВ Куди піти у Дніпрі 22 жовтня

22 жовтня 2024 р. 12:30

22 жовтня 2024 р. 12:30


Сьогодні, 22 жовтня, Міжнародний день CAPS LOCK. Віряни вшановують пам’ять святого рівноапостольного Аверкія, єпископа Єрапольського. До Нового року залишилося 70 днів. 22 жовтня 2024 року — вівторок. 972-й день війни в Україні. Куди піти у Дніпрі сьогодні – дізнавались журналісти “Нашого Міста”.

Гурту “Скрябін” – 35. Вечір пам’яті Кузьми

Цього року у різних куточках України відбудуться Вечори пам’яті нашого видатного земляка, яскравої творчої особистості, авторитетного громадського діяча, щирого патріота і завзятого борця за правду – Кузьми Скрябіна.

Особлива життєва філософія, заснована на справедливості й честі, глибока життєва мудрість, пророчі рядки пісень без зайвого пафосу – це те, що нам залишив Андрій Кузьменко. І те, чого нам тепер так не вистачає.
Родина фанів «Скрябіна» збереться, щоб прожити найкращі миті разом. Приходь!

Де і коли: 19:00, Жива музика у The Rio Club, Січеславська Набережна, 19-Д, 600-990 грн

Весілля у Малинівці

Куди піти у Дніпрі 22 жовтня - Наше Місто

Кожна історична подія накладає відбиток на життя звичайної людини. Українці завжди борються за свою землю та виживання в непростих історичних обставинах. Події сценічного дійства розгортаються сто років тому в невеличкому селі Малинівка. Його мешканці Софія та Яринка, дід Нечипір, Гапуся, Андрійко стали свідками зміни влади. Отаман Гриціан зі своєю бандою прагне підкорити односельчан, вчиняючи розбій на кожному кроці. Йому протистоїть сміливість та винахідливість, природнє почуття гумору мешканців Малинівки. У цій музично-драматичній виставі ми говоримо про Україну, боротьбу за свою незалежність та національну ідентичність.

Режисер-постановник – Оксана Петровська, засл. артистка України

Де і коли: 18:00, у Театрі ім. Шевченка , Воскресенська, 5., 150 – 450 грн

Сонячна система: незвідані світи

Наскільки несхожими і загадковими є планети та супутники в Сонячній системі, яка нам здається добре вивченою! Переконайтеся у цьому на власні очі, вирушаючи у захопливу космічну подорож, під час якої ми побуваємо там, де Сонце зупиняється на небі, і там, де його легко сплутати з рештою зірок, відвідаємо найгарячіші і найхолодніші місця, побачимо найвищі гори і найглибші урвища, відшукаємо вулкани і гейзери поза межами планети Земля, помилуємося полярними сяйвами і потужними штормами. Планети, супутники, астероїди та комети – на нас чекає розмаїття дивовижних та незвіданих світів!

Де і коли: 18:30 у планетарії Дніпра

Раніше ми розповідали, що у центрі Дніпра оселилися «привиди»

ЕКСКЛЮЗИВ
                                Куди піти у Дніпрі 22 жовтня

Джерело: nashemisto.dp.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua