Дитина перебуває у комі: на Дніпропетровщині 11-річну дівчину легковик збив прямо біля школи У Верхньодніпровську сталася жахлива ДТП – 11-річну дівчинку збив легковий автомобіль біля закладу освіти поруч зі шкільним автобусом, який стояв…

22 жовтня 2024 р. 13:06

22 жовтня 2024 р. 13:06


У Верхньодніпровську сталася жахлива ДТП – 11-річну дівчинку збив легковий автомобіль біля закладу освіти поруч зі шкільним автобусом, який стояв на узбіччі дороги. Про це детальніше розповість " Дніпро Оперативний ".

Аварія сталася 16 жовтня. На місце події негайно виїхали дві бригади "швидкої". Лікарі надали першу допомогу , яка включала внутрішньовенний доступ, знеболення, інфузію розчинів, транспортну іммобілізацію та застосування комірця Шанца.

Діагноз дитини вкрай важкий: відкрита черепно-мозкова травма, забій мозку, перелам основи черепа, гематома лобної ділянки, відкриті переломи обох щелеп, закритий перелом лівої гомілки. Дівчинка перебуває у комі.

Після стабілізації стану постраждалу передали лікарській бригаді та терміново транспортували до однієї з лікарень Дніпра. В приймальному відділенні постраждалу одразу перенаправили до реанімаційного відділення, де їй надається необхідна медична допомога.

Стан дитини залишається критичним.

Нагадаємо, ми писали раніше, що у Дніпрі біля школи виявили бойову гранату та боєприпас для протитанкового гранатомета у лісосмузі. Також на нашому сайті, можна прочитати, що на Дніпропетровщині п'яна жінка ледь не зарізала свого чоловіка.

Дитина перебуває у комі: на Дніпропетровщині 11-річну дівчину легковик збив прямо біля школи
У Верхньодніпровську сталася жахлива ДТП – 11-річну дівчинку збив легковий автомобіль біля закладу освіти поруч зі шкільним автобусом, який стояв…

Джерело: dnepr.express

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua