Таксі Uklon може почати працювати під час комендантської години у Дніпрі Український сервіс таксі Uklon повідомив про відновлення роботи у нічні години. Першим містом, де послуга стане доступною, стане Львів. Компанія…

22 жовтня 2024 р. 13:58

22 жовтня 2024 р. 13:58


Український сервіс таксі Uklon повідомив про відновлення роботи у нічні години. Першим містом, де послуга стане доступною, стане Львів. Компанія вже отримала попередні погодження від місцевої влади та військового командування. Про це повідомляє " Дніпро Оперативний ".

Як повідомив співзасновник Uklon Дмитро Дубровський, найближчим часом послуга буде запущена і в інших містах західної України. Компанія також сподівається на позитивне рішення щодо відновлення нічних рейсів зокрема у Дніпрі, Києві та Одесі.

Нагадаємо, що з 14 березня 2024 року Uklon тимчасово припинив роботу під час комендантської години на вимогу поліції. Це рішення було прийнято у зв'язку з низкою проблем, серед яких інформаційні атаки та посилені перевірки з боку правоохоронних органів.

Ми повідомляли раніше, що українців попереджають про загрозу масштабного блекауту: Запорізька АЕС на межі зупинки. Також на нашому сайті, можна прочитати, як проходить підготовка до холодів у міській аварійній службі Дніпра.

Таксі Uklon може почати працювати під час комендантської години у Дніпрі
Український сервіс таксі Uklon повідомив про відновлення роботи у нічні години. Першим містом, де послуга стане доступною, стане Львів. Компанія…

Джерело: dnepr.express

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua