У Кривому Розі чоловік з пістолетом наводив лад на «своїй території»

22 жовтня 2024 р. 14:44

22 жовтня 2024 р. 14:44


Конфлікт місцевого чоловіка з двома незнайомцями стався 10 березня по обіді. Опоненти знаходились у громадському місці поблизу футбольного поля в Саксаганському районі. Причина суперечки – «слово за слово», проте один із них все ж вирішив показати, хто господар на районі.

Фігурант справи відразу дістав пістолет та двічі вистрілив у напрямку одного із візаві. Потерпілий відразу впав на землю, що стало приводом підбігти та збивати ногами по голові та тулубу.

Товариш переможеного не став чекати своєї черги на порцію тілесних ушкоджень, а відразу дав драпака.

У результаті умисних протиправних дій криворіжцю було спричинено тілесні ушкодження у вигляді: садна голови й обличчя, закритого багато уламкового перелому кісток носу, вогнепального поранення м`яких тканин шиї з наявністю стороннього тіла, різаних ран правої сідниці, які згідно висновку судово-медичного експерта за своїм характером відносяться до легких тілесних ушкоджень, які викликали короткочасний розлад здоров`я, тривалістю понад шість діб, але не більше як три тижні.

30 квітня в період часу з 06:00 до 07:33  співробітниками ВП №3 Криворізького РУП ГУ НП в Дніпропетровській області був проведений санкціонований обшук на підставі ухвали Жовтневого районного суду м. Кривого Рогу за адресою проживання підозрюваного. На кухні в шухляді тумби виявили предмет, схожий на пістолет, який згідно висновку експертизи зброї є вогнепальною зброєю, а саме: короткоствольним гладкоствольним пістолетом, переробленим саморобним способом з сигнального пістолета моделі STELKER-MOD.914-S калібру 9 мм Р.А.К. Дозвільних документів чоловік не мав.

У результаті Саксаганський районний суд міста затвердив угоду про визнання винуватості, а за вчинене кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст.263, ч.4 ст.296 КК України призначив покарання у виді 4 років та 6 місяців позбавлення волі, але з іспитовим строком на 2 роки.

Також безробітний батько двох малолітніх дітей повинен сплатити на користь держави витрати, пов`язані з проведенням судових експертиз у загальному розмірі 9 087  гривень 36 (тридцять шість) копійок.

новини Кривий Ріг LIFE

У Кривому Розі чоловік з пістолетом наводив лад на «своїй території»

Джерело: krlife.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua