Борис Філатов: Дніпро сьогодні – це становий хребет української незалежності, і ми всією громадою сконцентровані на війні

22 жовтня 2024 р. 17:39

22 жовтня 2024 р. 17:39


Журналісти “Української правди” у своєму великому репортажі розповіли, як і чим живе логістичний, гуманітарний та медичний хаб України – місто Дніпро – на третьому році повномасштабної війни. Головна редакторка УП Севгіль Мусаєва зустрілася з міським головою Дніпра Борисом Філатовим. Вони обговорили декілька важливих питань, серед яких ключові зміни, які відбулися у Дніпрі за час повномасштабної війни. Про це повідомляє 49000.

Борис Філатов зауважив, що ще перед повномасштабним вторгненням РФ в Україну у міської влади було багато планів щодо реалізації масштабних інфраструктурних проектів у Дніпрі. Проте їх довелося відкласти на невизначений термін.

“Дніпро сьогодні – це становий хребет української незалежності, і ми всієї міською громадою сконцентровані на війні. Ми – гуманітарний, медичний, транспортний хаб, військовий. Бо якщо подивитися на військову мапу, ми знаходимося між трьох фронтів. З 24 лютого 2022 року я постійно зустрічаюсь з військовими. Вирішуємо проблеми по відновленню зруйнованої російськими обстрілами інфраструктури і майна громадян”, – сказав мер Дніпра Філатов.

Більше подробиць – в репортажі УП “Форпост Дніпро. Чим живе і як воює волонтерський і медичний хаб України” на YouTube.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter .

Рекламні блоки дають нам змогу залишатися незалежними ЗМІ, а вам - отримувати найсвіжіші новини під ними. Scroll down!

Борис Філатов: Дніпро сьогодні – це становий хребет української незалежності, і ми всією громадою сконцентровані на війні

Джерело: 49000.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua