"Subaru" влетів у "Citroën": у Дніпрі сталася серйозна автотроща У вівторок, 22 жовтня, у Новокодацькому районі сталася дорожньо-транспортна пригода. Про це детальніше повідомляє «Дніпро Оперативний». Приблизно о 15:00 на…

22 жовтня 2024 р. 17:55

22 жовтня 2024 р. 17:55


У вівторок, 22 жовтня, у Новокодацькому районі сталася дорожньо-транспортна пригода. Про це детальніше повідомляє « Дніпро Оперативний ».

Приблизно о 15:00 на Червоному Камені, в районі Льодової арени, відбулося зіткнення. За попередніми даними, "Citroën" під час повороту з Набережної Заводської на вулицю Савкіна врізався в "Subaru". Внаслідок зіткнення обидві автівки виїхали на зелену зону та зазнали значних ушкоджень.

Наразі інформація про постраждалих не надходила. Слідчо-оперативна група та патрульна поліція займаються розслідуванням причин аварії.

Момент ДТП зафіксувала камера Ситуаційного центру Дніпра:

Нагадаємо, ми писали раніше, що у Дніпрі п'яний водій проїхав прямо по "кільцю" та в'їхав в огорожу . Також на нашому сайті, можна прочитати, що дитина перебуває у комі: на Дніпропетровщині 11-річну дівчину легковик збив прямо біля школи.

"Subaru" влетів  у "Citroën": у Дніпрі сталася серйозна автотроща
У вівторок, 22 жовтня, у Новокодацькому районі сталася дорожньо-транспортна пригода. Про це детальніше повідомляє «Дніпро Оперативний».
Приблизно о 15:00 на…

Джерело: dnepr.express

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua