У Дніпрі перевірили якість повітря через скарги мешканців на викиди металургійного заводу На прохання мешканців Новокодацького району, представники департаменту екологічної політики провели вимірювання рівня забруднення повітря в цьому районі. Про ц

22 жовтня 2024 р. 19:14

22 жовтня 2024 р. 19:14


На прохання мешканців Новокодацького району, представники департаменту екологічної політики провели вимірювання рівня забруднення повітря в цьому районі. Про це повідомляє " Дніпро Оперативний " із посиланням на Дніпровську міську раду .

Місцеві жителі стверджують, що якість повітря погіршилась через викиди розташованого неподалік металургійного заводу. Аби перевірити ці твердження, фахівці взяли проби повітря для проведення лабораторних аналізів.

Тетяна Левачова, начальниця відділу екологічного контролю управління комунальної екології департаменту екологічної політики Дніпровської міської ради, повідомила, що перевірки рівня забрудненості повітря проводяться регулярно.

Колба

Раніше фахівці здійснили моніторинг забруднення у межах санітарно-захисних зон інших підприємств у радіусі від 50 до 500 метрів, а нещодавно перейшли до аналізу викидів металургійного заводу. У разі виявлення перевищень норм, дані передаються екологічній інспекції, яка має повноваження вводити санкції проти підприємств, що порушують екологічні вимоги.

Атмосфера

Коли очікувати результати та де їх можна перевірити:

Усі результати досліджень департаменту екологічної політики міськради є відкритими та публікуються на офіційній сторінці в Facebook.- за посиланням .

Перевірка повітря

Нагадуємо, ми писали раніше, у Дніпрі на тиждень заплановані відключення світла для деяких абонентів: повний графік. Також на нашому сайті, можна прочитати, як проходить підготовка до холодів у міській аварійній службі Дніпра.

У Дніпрі перевірили якість повітря через скарги мешканців на викиди металургійного заводу
На прохання мешканців Новокодацького району, представники департаменту екологічної політики провели вимірювання рівня забруднення повітря в цьому районі. Про ц

Джерело: dnepr.express

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua