Житель Дніпра намагався втекти до Словаччини з підробленим документом

22 жовтня 2024 р. 20:58

22 жовтня 2024 р. 20:58


На кордоні зі Словаччиною правоохоронці затримали 38-річного жителя Дніпра, який намагався виїхати з України за підробленим документом.

Про це повідомляє Відкритий з посиланням на Державну прикордонну службу України.

Інцидент стався на пункті пропуску “Ужгород”, де чоловік надав тимчасове посвідчення військовозобов’язаного, в якому виявили ознаки підробки.

Держприкордонна служба повідомила, що оформлення документа не відповідало встановленим вимогам, а штампи в ньому були невизначеного зразка. Через це дніпрянину було відмовлено у перетині кордону, а його дії кваліфіковані як кримінальне правопорушення – підроблення документів.

Відомо, що відповідні повідомлення про цей випадок вже скеровані до Ужгородського райвідділу Національної поліції, де вирішуватимуть подальшу долю затриманого.

Цей інцидент є частиною загальної тенденції, оскільки минулої доби прикордонники Чопського загону також зафіксували спробу виїзду за допомогою підроблених документів.

Нагадаємо, на Дніпропетровщині судитимуть групу осіб, які організували схему незаконного виїзду військовозобовʼязаних чоловіків за кордон.

Житель Дніпра намагався втекти до Словаччини з підробленим документом

Джерело: opentv.media (Місто)