Для чого потрібні пінцети для вій?

22 жовтня 2024 р. 23:04

22 жовтня 2024 р. 23:04


Просте коригування брів може змінити зовнішній вигляд обличчя в кращий бік. Правильно підібрана форма може зробити дівчину молодшою і змінити контури її обличчя. Тож пінцет необхідний інструмент для формування вій при їх нарощуванні.

Різновиди пінцетів для нарощування вій

Професійні пінцети для вій необхідні для нанесення їх нарощення. Ними зручно захоплювати штучні вії, створювати пучки, розділяти та закріплювати натуральні вії. У такій детальній ювелірній роботі важливо, щоб майстер продумав всі нюанси, не кажучи вже про вибір інструментів.

Сучасні різноманітні бренди пропонують великий асортимент пінцетів для леш-майстра, а саме:

Як доглядати за пінцетом?

Всі види пінцетів для нарощування вій слід правильно чистити і зберігати. Після завершення процедури роблять такі етапи як:

  • Видаліть залишки клею за допомогою органічного розчинника, дебондера або рідини для зняття клею.
  • Продезінфікуйте пінцет спеціальним розчином. Час дезінфекції має бути вказано виробником.
  • Промийте інструменти чистою водою і висушіть безворсовою тканиною.
  • Стерилізуйте в автоклаві принаймні раз на тиждень. Негайно стерилізуйте за наявності крові, гною або висипу.

Які бувають покриття матеріалу пінцетів?

Сьогодні виробники пропонують як металеві, так і пластикові вироби. Лаш-мейкерам у всьому світі рекомендується купувати вироби з нержавіючої сталі, оскільки вони довговічніші за пластикові. Але покриття у таких матеріалів може бути різною, наприклад:

  • Кольорові емалі. Бренди у більшості випадків випускають тільки спеціальні антистатичні та антимагнітні покриття. У дешевих виробах якість покриття низька і може потріскатися з часом або в стерилізаторах.
  • Райдужне. Не впливає на вагу інструменту. Має зберігатися після дезінфекції.
  • Сатин - різновид полірування металу. Це практичний варіант, адже матове покриття зберігається протягом усього терміну служби і не впливає на вагу.
  • Дзеркальне покриття - різновид полірування металу і має схожі з сатином властивості. Неякісні матеріали можуть викликати ефект намагніченості та відблиски. Хороші інструменти не мають цих недоліків.

Реклама

Для чого потрібні пінцети для вій?

Джерело: nikopol.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua