У Костянтинівці внаслідок атаки рф виникло загоряння квартири та балконів, — ДСНС

26 липня 2024 р. 19:35

26 липня 2024 р. 19:35


Вдосвіта 26 липня внаслідок ворожого обстрілу Костянтинівки Краматорського району на Донеччині виникло загоряння квартири та балконів.

Про це повідомляє ДСНС у Донецькій області.

Відомо, що загоряння квартири та балконів сталося на 2, 3 та 4 поверхах 5-поверхового житлового будинку. На місці події працювали рятувальники 16 державного пожежно-рятувального загону, які ліквідували загоряння на площі 90 кв. м.

Зокрема, 25 липня військові рф завдали удару по селищу Райгородок, внаслідок чого виникли пожежі хвойного лісу. Надзвичайники 37 державної пожежно-рятувальної частини, які прибули на місце обстрілу, ліквідували загоряння лісової підстилки на площі 0,14 га.

Окрім того, в селі Бересток Краматорського району через ворожу атаку виникла пожежа на території одного з місцевих підприємств. На місце обстрілу прибули рятувальники 41 державної пожежно-рятувальної частини, які встановили, що відбувається горіння зруйнованих конструкцій будівлі.

Також у місті Курахове рятувальники ліквідували загоряння сухої трави на відкритій території, яке виникло внаслідок обстрілу. Вогнем знищено 1 га сухостою, зазначають у ДСНС.

За даними ДСНС, загалом минулої доби вогнеборці ліквідували 11 загорянь на відкритих територіях. Вогнем знищено близько 15 га сухої рослинності.

Читайте: За добу війська рф завдали 2947 ударів по Донеччині, є вбиті і поранені

Також стало відомо, що з Донеччини евакуювали ще 26 дітей.

Поділитись:

У Костянтинівці внаслідок атаки рф виникло загоряння квартири та балконів, — ДСНС

Джерело: v-variant.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua