У центрі соцслужб Покровська зможуть допомогти людям з невизначеною втратою

26 липня 2024 р. 20:56

26 липня 2024 р. 20:56


У Дніпрі на воркшопі розглянули вправи щодо розʼяснення різниці між невизначеною втратою, горем, тривалою депресією, ПТСР, специфікою роботи з дітьми та підлітками, які зазнали невизначеної втрати близьких або зниклих безвісти. Це навчання відвідала директорка Покровського міського центру соціальних служб Донецької області Тетяна Кірсанова.

Про це повідомляє Покровська міська військова адміністрація.

У Покровській МВА розповіли, що нещодавно в Дніпрі за підтримки Міжнародного Комітету Червоного Хреста, в рамках роботи MHPSS відбувся воркшоп за темою "Психічне здоров'я та психосоціальна підтримка. Теорія та практика невизначеної втрати".

Навчання відвідала директорка Покровського міського центру соціальних служб Донецької області Тетяна Кірсанова. Навчання було спрямоване на підтримку осіб, які зазнали втрати під час війни.

Особлива увага була приділена ролі психологів та фахівців із соціальної роботи при роботі з невизначеною втратою.

"Знання, отримані на воркшопі, стануть потужним інструментом у нашій роботі. Ми зможемо більш ефективно допомагати людям, які переживають невизначеність та біль від втрати. Адже наша мета — не просто надати інформацію, а допомогти людям знайти в собі сили жити далі", — зазначила Тетяна Кірсанова.

Читайте: Покровськ на шляху відновлення: над ліквідацією наслідків обстрілів працюють 8 ремонтних бригад (фото)

Також нагадаємо, що у Черкасах працює Соціально-психологічний хаб Торецької громади для переселенців з Донеччини.

Поділитись:

У центрі соцслужб Покровська зможуть допомогти людям з невизначеною втратою

Джерело: v-variant.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua