У школах на ТОТ зобов’яжуть розповсюджувати російську літературу, — Спротив

26 липня 2024 р. 22:17

26 липня 2024 р. 22:17


Російські окупанти склали список фронтової поезії, розповідей військових і нарисів про "героєв руской вєсни", які мають "зберегти пам’ять" про війну проти Україні. Цей перелік стане обов’язковим для шкіл, бібліотек і культурних центрів тимчасово окупованої території України.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

"Каталог рекомендованої літератури в мінпропаганди рф надали центр “традіція” кремлівського пропагандиста прилєпіна і фонд "Защітнікі отєчєства". Загалом у списку зазначено 15 книг із серії “КПД”, яку редагує сам прилєпін", — йдеться у повідомленні ЦНС.

Крім цього, автори списку літератури рекомендували поширювати картини і скульптури, пов’язані з війною в Україні, — погруддя військових злочинців.

Раніше стало відомо, що на тимчасово окупованих територіях Луганщини загарбники визначили членів "громадської палати" регіону, яка підпорядкована напряму росії.

Як повідомляють, на тимчасово окупованих територіях окупанти продовжують агітувати українців виїжджати на територію росії та отримувати житлові сертифікати в далеких регіонах імперії.

Поділитись:

У школах на ТОТ зобов’яжуть розповсюджувати російську літературу, — Спротив

Джерело: v-variant.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua