У Покровську зʼявились банери на козацьку тематику

26 липня 2024 р. 22:17

26 липня 2024 р. 22:17


У Покровську на Донеччині презентували банери, які розміщені на будівлі колишнього кінотеатру "Мир". Їх співавторами стали жителі міста. Реалізація проєкту відбувається за кошти міжнародних партнерів, міська влада допомогла в реалізації ініціативи лише організаційно.

Про це повідомили у Покровській МВА.

"Робота над інформаційним наповненням постерів велася з травня цього року", — пояснює директорка Покровського історичного музею Ангеліна Рожкова.

В адміністрації пишуть, що на бульварі є можливість зануритись в інтерактив, зробити селфі з козаком через QR-код та отримати багато корисної інформації.

У Покровську зʼявились банери на козацьку тематику

"Сьогодні презентували банери, які розміщені на будівлі колишнього кінотеатру "Мир". Їх співавторами стали жителі нашого міста. Вони взяли участь у воркшопах, які відбувались в рамках проєкту "Відкрита платформа для пізнання, спілкування та роздумів на бульварі Козацької Слави" і потім малюнки учасників цих воркшопів використали художники об’єднання Pictoric для макетування банерів" , — пояснюють у МВА.

Зокрема, за словами начальниці відділу культури Покровської міської ради Олени Олехнович, будівля кінотеатру "Мир" була пошкоджена пожежею кілька років тому і ми розуміємо, що під час повномасштабного вторгнення її відбудова є не на часі. Але будівля знаходиться в центрі міста і ми не вперше використовуємо ці площини для розміщення інформаційних матеріалів.

Раніше стало відомо, що у центрі соцслужб Покровська зможуть допомогти людям з невизначеною втратою.

Поділитись:

У Покровську зʼявились банери на козацьку тематику

Джерело: v-variant.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua