Зеленський заслухав доповіді Сирського щодо ситуації на Покровському напрямку

26 липня 2024 р. 23:38

26 липня 2024 р. 23:38


Президент України Володимир Зеленський сьогодні двічі заслухав доповіді головкома Олександра Сирського щодо ситуації на Покровському напрямку у Донецькій області.

"І з міністром (оборони — ред.), і з військовим командуванням ми детально розбираємо ситуацію на складних напрямках, передусім це Покровський напрямок на Донеччині. Саме цей напрямок був і залишається основним напрямком російських атак. Двічі сьогодні були доповіді головкома Сирського. Має бути зроблене й буде зроблене все, щоб посилити наші позиції, нашу українську здатність завдавати окупанту відчутних втрат", — розповів Зеленський.

Зокрема, Президент зазначив, що під час наради з міністром оборони Рустемом Умєровим йшлося про оборонні пакети для України, які готуються у співпраці з партнерами.

Читайте: на фронті минулої доби відбулося 144 бойових зіткнення з противником, в зоні відповідальності ОСУВ "Хортиця" — 131 боєзіткнення.

Як повідомляли у Генштабі, на Покровському напрямку на цей час відбулось найбільша кількість боєзіткнень . З початку доби окупанти здійснили вже 23 спроби витіснити наших захисників із займаних позицій в районах Новоолександрівки, Воздвиженки, Веселого, Новоселівки Першої, Яснобродівки та Тимофіївки. Понад половина бойових зіткнень триває досі. Також ворог завдав чотири авіаудари по районах Олександрополя і Новоселівки Першої.

Поділитись:

Зеленський заслухав доповіді Сирського щодо ситуації на Покровському напрямку

Джерело: v-variant.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua