На Донеччині рятувальники ліквідували за добу 27 пожеж

05 вересня 2024 р. 15:15

05 вересня 2024 р. 15:15


4 вересня ворог завдав удару по житловому сектору Курахове Покровського району на Донеччині. Внаслідок обстрілу виникло загоряння 5 приватних житлових будинків за різними адресами та суха трава.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Донецькій області

Під час гасіння пожежі в безпосередній близькості почався повторний обстріл. Через безпосередню загрозу для життя рятувальників, ліквідацію пожежі було призупинено. Водночас рятувальники ліквідували загоряння сухої трави на площі 0,4 га, яка виникла через обстріл.

Того ж дня окупант обстріляв м. Костянтинівка Краматорського району, через що виникли загоряння на території приватного домоволодіння. На місце події прибули рятувальники 40 державної пожежно-рятувальної частини та встановили, що відбувається горіння житлового будинку та трьох господарчих споруд. Надзвичайники ліквідували пожежу на площі 64 кв.м.

Внаслідок повторного обстрілу м. Костянтинівка спалахнули торговельні павільйони. Надзвичайники, які прибули на місце події, ліквідували пожежу на площі 150 кв. м.

В селі Шандриголове Краматорського району рятувальники ліквідували загоряння п'ятьох житлових будинків та 3 господарчих споруд на площі 576 кв. м, а також пожежу сухої трави на площі 10 га.

Крім того, минулої доби вогнеборці ліквідували 15 займань сухої трави та сміття. Вогнем знищено понад 10 га сухої рослинності.

Також: пожежі навколо Сєвєродонецька знищують ліси

Також: Укрзалізниця повідомила про подальший хід евакуації з Покровська та курсування поїздів на Донеччині

Поділитись:

На Донеччині рятувальники ліквідували за добу 27 пожеж

Джерело: v-variant.com.ua