За минулу добу рятувальники на Донеччині ліквідували 35 пожеж

07 вересня 2024 р. 11:03

07 вересня 2024 р. 11:03


Рятувальники Донеччини минулої доби ліквідували 35 пожеж, 6 з яких виникли внаслідок ворожих обстрілів.

Про це повідомляє ГУ ДСНС у Донецькій області.

Вчора армія рф завдала удару по житловому сектору м. Курахове Покровського району. В результаті виникло загоряння приватної господарчої споруди та сухої трави на відкритій території. Надзвичайники 73 державної пожежно-рятувальної частини, які прибули на місце події, ліквідували пожежу споруди на площі 4 кв. м та пожежу сухої рослинності на площі 2 га. Водночас у м. Курахове вогнеборці ліквідували два загоряння сухої трави на площі 1,02 га, які виникли через обстріли.

Також вчора росіяни обстріляли м. Лиман Краматорського району, через що виникло загоряння на території приватного домоволодіння. На місце події прибули рятувальники 69 державної пожежно-рятувальної частини та встановили, що відбувається горіння житлового будинку та сухої трави. Надзвичайники ліквідували пожежу будинку на площі 48 кв. м та пожежу сухої трави на площі 2 га.

В м. Білозерське Покровського району рятувальники ліквідували загоряння чотирьох господарчих споруд на площі 300 кв. м, а також пожежу сухої трави на площі 20 га.

Крім того, минулої доби вогнеборці ліквідували 23 займання сухої трави, сміття та очерету. Вогнем знищено понад 102 га сухої рослинності та сміття.

Поділитись:

За минулу добу рятувальники на Донеччині ліквідували 35 пожеж

Джерело: v-variant.com.ua