18 дітей зі Сватівщини відпочили влітку за рахунок благодійних організацій

15 вересня 2024 р. 12:28

15 вересня 2024 р. 12:28


Цього літа 18 дітей Сватівщини мали можливість відпочити за рахунок благодійних організацій.

Про це повідомляє Луганська обласна військова адміністрація.

Дві родини з Лозно-Олександрівської громади отримали запрошення на відпочинок дітей в Закарпатській області за рахунок БФ "СОС Дитячі містечка".

П'ятеро дітей з Білокуракинської громади та одна з Троїцької громади оздоровилися за рахунок БФ "Голоси дітей".

Ще двоє діток — з Коломийчиської та зі Сватівської громад — відпочивали у харитативному дитячому таборі Релігійної Місії Карітас — Спес "Дитяче селище" у Яблуниці.

Двох дітей з інвалідністю (з Білокуракинської та Троїцької громад) було направлено на відпочинок за кошти Релігійної Місії "Карітас — Спес Україна" до реабілітаційного центру "Надія" в Житомирській області.

Одна дитина пільгової категорії з Троїцької громади, батько якої загинув під час опору збройній агресії російської федерації в Луганській області, відпочила у освітньо-реабілітаційному таборі у Франції для українських дітей, які постраждали внаслідок війни з росією.

Четверо дітей Нижньодуванської громади в рамках меморандуму про співпрацю з ГО "Севен Філдс" були забезпечені відпочинком за рахунок соціального проекту Ліцей-пансіонат з психологічною підтримкою та державною освітою за програмою "Інтелект України" для дітей, які втратили батька на війні, дітей які перебували в окупації, та дітей ВПО.

За кошти благодійного фонду "BGV CHARITY FUND" дитина з малозабезпеченої родини з Нижньодуванської громади перебувала у кемпі в Німеччині.

Поділитись:

18 дітей зі Сватівщини відпочили влітку за рахунок благодійних організацій

Джерело: v-variant.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua