У 16 населених пунктах Донеччини триває примусова евакуація дітей з родинами: у них досі залишаються 1 437 неповнолітніх

18 вересня 2024 р. 22:58

18 вересня 2024 р. 22:58


Найбільша кількість дітей у небезпеці у місті Костянтинівка Краматорського району. Станом на 17 вересня там залишалося 995 дітей.

Про це йшлося на щотижневому брифінгу в Донецькій обласній державній адміністрації.

Повідомлялося також, що у Покровську залишалося 198 дітей, у сусідньому Родинському — 192 дитини.

Далі за кількістю дітей, які підпадають під примусову евакуацію, йде село Іллінівка, де залишалося 30 дітей. У селі Яблунівка – 12 дітей. У селах Бересток і Степанівка – по 11 дітей. У Довгій Балці – 10 дітей. Це все села Іллінівської громади.

За словами начальника відділу планування заходів цивільного захисту, реагування на НС та підготовки у сфері цивільного захисту управління організації цивільного захисту населення і території Сергія Гончарова, спочатку було більше населених пунктів, де оголосили примусову евакуацію дітей. Станом на 17 вересня їх залишилось 16, а з решти міст, сіл і селищ дітей вже вивезли.

До переліку додали також 3 села Великоновосілківської громади. У селі Роздільне залишалося 4 дитини. У селах Шахтарське та Ясна Поляна дітей вже не залишилось.

Поділитись:

У 16 населених пунктах Донеччини триває примусова евакуація дітей з родинами: у них досі залишаються 1 437 неповнолітніх

Джерело: v-variant.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua