На Луганщині розглянули розвиток міжмуніципального співробітництва з Бельгією

19 вересня 2024 р. 18:52

19 вересня 2024 р. 18:52


Алгоритм роботи з організації міжнародної міжрегіональної співпраці Луганської ОДА та можливості розвитку партнерських відносин з Королівством Бельгія розглянули на робочому засіданні Регіонального офісу міжнародного співробітництва при облдержадміністрації.

Про це повідомили в Луганській обласній державній адміністрації 19 вересня.

"Луганщина, як і уся Україна, прагне вступу нашої держави до Європейського Союзу. Ми бачимо великі перспективи у розвитку міжмуніципального співробітництва, адже маємо досвід відновлення діяльності релокованих підприємств, яким можемо поділитись. Але потребуємо допомоги щодо впровадження інноваційних технологій та відновлення наших територій після деокупації", — наголосив голова Луганської ОДА Артем Лисогор і подякував представникам бельгійської сторони за допомогу в організації стаді-туру для керівників громад області.

На засіданні заслухали звіти очільників Сєвєродонецької РВА, Попаснянської, Старобільської, Лисичанської громад про результати візиту до міста Хасселт провінції Лімбург.

"Діалог між Бельгією та Україною наразі дуже інтенсивний. Наша країна допомагає вам в усіх сферах, зокрема й у військовій", — зазначила тимчасово повірена у справах України в Королівстві Бельгія та Великому Герцогстві Люксембург Наталія Аношина.

Нагадаємо, Європарламент ухвалив резолюцію "Про продовження фінансової та військової підтримки України державами-членами ЄС" .

Поділитись:

На Луганщині розглянули розвиток міжмуніципального співробітництва з Бельгією

Джерело: v-variant.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua