Компанія "Грузар" безоплатно допомагає з переїздом переселенцям та сім’ям УБД

16 жовтня 2024 р. 12:39

16 жовтня 2024 р. 12:39


Компанія "Грузар" реалізує програму допомоги найуразливішим сім'ям внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та учасників бойових дій (УБД), які постраждали від російської агресії.

В чому суть

У рамках програми, яка розрахована на 2024-2025 роки, компанія "Грузар" планує надати допомогу приблизно 3000 сімей. Основна мета програми - забезпечити безкоштовні послуги з переїзду, транспортування чи надання вантажників для потреб цих сімей протягом двох місяців.

Для отримання допомоги потенційні учасники програми мають заповнити онлайн-анкету на офіційному сайті компанії та надати підтвердження свого статусу ВПО або УБД. Компанія наголошує, що заповнення анкети не гарантує отримання допомоги, особливо у випадку великої кількості заявок.

Для подачі заявки необхідно заповнити онлайн-анкету .

Якщо виникнуть питання щодо заповнення анкети або потрібна додаткова інформація, можна звернутися за номером підтримки +380 93 990 18 91 з понеділка по п'ятницю з 10:00 до 18:00.

Компанія "Грузар" підкреслює, що у разі великої кількості заявок, пріоритет надаватиметься найбільш нужденним сім'ям.


Що було раніше

Начальник Торецької міської військової адміністрації Василь Чинчик повідомив , що в місті Торецьк на Донеччині залишається 1150 жителів, при цьому половина міста контролюється українськими військовими, а інша половина - російськими військами.

Реклама

Компанія "Грузар" безоплатно допомагає з переїздом переселенцям та сім’ям УБД

Джерело: toretsk.city