Ювенальна інспекторка співпрацює з ворогом в окупованому російськими військами Маріуполі

17 жовтня 2024 р. 18:52

17 жовтня 2024 р. 18:52


На співпрацю з окупантами пішла колишня інспекторка сектору ювенальної превенції Маріупольського РУП ГУНП в Донецькій області.

Про це повідомили в Донецькій обласній прокуратурі.

Вирішивши будувати своє майбутнє з державою-агресором, яка захопила територію громади, жінка у червні 2023 року добровільно пройшла співбесіду з представниками «днр». Вона працевлаштувалась до «приморського рв маріупольського гу мвс» на псевдопосаду «старшої інспекторки у справах неповнолітніх відділення дільничних уповноважених поліції».

Під час виконання покладених на неї «обов’язків» підозрювана бере участь у заходах, пов’язаних із так званою профілактикою злочинності серед місцевої молоді.

Зокрема, у співпраці з керівництвом так званої районної філії «кримінально-виконавчої інспекції головного управління федеральної служби виконання покарань» вона розповідає школярам про неухильне дотримання російських законів. При цьому наголошує на кримінальній відповідальності за їх порушення.

Для висвітлення своєї діяльності «старша інспекторка» використовує інтернет-ресурси.

Звільнену з посади в Україні громадянку оголошено у розшук. Максимальне покарання – 15 років за ґратами з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на 15 років та конфіскацією майна.

Нагадаємо, в окупованому Маріуполі учнів початкових класів росіяни посвятили в "орлят" .

Поділитись:

Ювенальна інспекторка співпрацює з ворогом в окупованому російськими військами Маріуполі

Джерело: v-variant.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua