Дартсмен з Авдіївки здобув перемогу в IV етапі Кубка України в Кривому Розі (фото)

18 жовтня 2024 р. 15:29

18 жовтня 2024 р. 15:29


12-13 жовтня у місті Кривий Ріг Дніпропетровської області відбулися всеукраїнські змагання з дартсу — чемпіонат України (особистий залік, дисципліна "КРІКЕТ") та IV етап Кубка України (особистий залік, дисципліна "501 DO").

Про це повідомили в управлінні фізичної культури та спорту Донецької обласної державної адміністрації.

У змаганні чемпіонату України з дартсу в особистому заліку в дисципліні "КРІКЕТ" взяли участь 52 спортсмени з 9 областей і столиці держави. Донецьку область представили:

  • Максим Пивошенко, Едуард Гончаров й Олена Пивошенко (Авдіївська міська громада);
  • Дмитро Акользін та Світлана Анісімова (Маріупольська міська громада).

Дмитро Акользін та Едуард Гончаров упевнено пройшли груповий етап, але припинили участь на стадії 1/16 фіналу. У змаганнях серед жінок спортсменки не змогли вийти із групи.

У змаганні IV етапу Кубка України з дартсу в особистому заліку в дисципліні "501 DO" взяли участь 64 спортсмени з 9 областей.

У змаганнях серед жінок Олена Пивошенко отримала нагороду за найкоротший лег, а в змаганнях серед чоловіків Максим Пивошенко та Дмитро Акользін зупинилися на стадії 1/16 фіналу.

А ось багаторазовий переможець чемпіонатів та Кубків України з дартсу Едуард Гончаров упевнено пройшов груповий етап, 1/16 фіналу, 1/8 фіналу, 1/4 фіналу та здобув почесне І місце у важкій боротьбі за фінал зі спортсменом з Кривого Рогу.

"Перемога Едуарда Гончарова стала приємним закінченням IV етапу Кубка України з дартсу в особистому заліку в дисципліні "501 DO", а наступні всеукраїнські змагання з дартсу заплановано провести в грудні у Львові" , — зазначили в управлінні.

Дартс 2

Дартс 3

Дартс 4

Нагадаємо,

Поділитись:

Дартсмен з Авдіївки здобув перемогу в IV етапі Кубка України в Кривому Розі (фото)

Джерело: v-variant.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua