112 боїв сьогодні відбулися на фронті: Найгарячіше зараз на Курахівському напрямку

18 жовтня 2024 р. 18:42

18 жовтня 2024 р. 18:42


Терористи продовжують руйнувати українські міста і села ракетними, авіаційними та артилерійськими ударами. Сили оборони вживають необхідних заходів для недопущення просування противника в глиб української території.

Про це повідомили у Генеральному штабі Збройних Сил України.

На Куп’янському напрямку російські окупанти 12 разів атакували Сили оборони в районах Голубівки, Синьківки, Новоосинового, Степової Новоселівки, Піщаного, Колісниківки та Лозової. 5 боєзіткнень ще тривають. Українські воїни стійко тримають оборону та завдають ворогу втрат.

На Лиманському напрямку за день загарбницька армія здійснила 8 атак на позиції українців поблизу Греківки, Дружелюбівки, Тернів, Макіївки та Торського. 7 боєзіткнень завершилися, ще одне — триває.

Війська окупантів продовжують шукати слабкі місця в нашій обороні поблизу Часового Яру та Ступочок на Краматорському напрямку . Українські воїни успішно відбили обидва штурми своїх позицій.

На Торецькому напрямку ворог 6 разів намагався вклинитися в нашу оборону в районах населених пунктів Диліївка та Торецьк. По Іванопіллю окупанти двічі вдарили КАБами.

На Покровському напрямку російські загарбники за підтримки авіації здійснили 16 спроб потіснити наших захисників із займаних позицій в районах Романівки, Селидового, Променя та Михайлівки. Сили оборони стримують натиск та відбили 15 атак противника, одне боєзіткнення – ще триває.

На Курахівському напрямку ворожа армія атакувала 38 разів у бік населених пунктів Желанне Друге, Новодмитрівка, Гірник, Новоселидівка, Курахівка, Георгіївка, Антонівка, Дальнє, Катеринівка та Костянтинівка. 22 спроби окупантів просунутися вперед вже відбито.

На Времівському напрямку відбулось 4 ворожих атаки неподалік Катеринівки та Богоявленки. Три бої ще не завершилися.

Нагадаємо, на війні в Торецьку загинув двократний чемпіон світу зі скелелазіння Максим Петренко .

Поділитись:

112 боїв сьогодні відбулися на фронті: Найгарячіше зараз на Курахівському напрямку

Джерело: v-variant.com.ua