Понад 300 підприємців Донеччини долучились до обговорення на регіональній платформі "Діалог влади та бізнесу"

18 жовтня 2024 р. 21:51

18 жовтня 2024 р. 21:51


До першої зустрічі регіональної платформи "Діалог влади та бізнесу" в онлайновому форматі долучились понад 300 представників бізнесу Донецької області. Цю платформу запровадили на базі Конгресу місцевих та регіональних влад.

Про це повідомили у Донецькій обласній державній адміністрації.

Сьогодні бізнес Донеччини переживає важкі часи: бойові дії, знищення ворогом виробничих приміщень, руйнування ланцюжків поставок і збуту, релокація. Та попри все, багато підприємців продовжують працювати, сплачувати податки, підтримувати економіку та Збройні сили України.

На першій зустрічі говорили про бронювання працівників і надання підприємствам статусу об'єктів критичної інфраструктури. Спеціалісти Донецької ОДА та керівники обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки відповідали на питання та дали рекомендації бізнесу.

Зазначається, що такі зустрічі з підприємцями онлайн далі будуть щотижня, а раз на три місяці — наживо. Це дозволить оперативно та фахово відповідати на питання, розв'язувати проблеми.

Нагадаємо, 24 жовтня о 18:00 Східний Варіант проведе онлайн-подію "Власна справа": як переселенцям зі сходу отримати грант .

Поділитись:

Понад 300 підприємців Донеччини долучились до обговорення на регіональній платформі "Діалог влади та бізнесу"

Джерело: v-variant.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua