В окупованій Горлівці чоловік під погрозою вбивства пограбував пенсіонерку

22 жовтня 2024 р. 18:23

22 жовтня 2024 р. 18:23


В окупованій Горлівці чоловік під погрозою вбивства пограбував пенсіонерку, яка впустила його додому і пригостила чаєм.

Про це повідомляє ресурс, що пише про життя окупантів в Телеграм Горловка.Сегодня

Як передають ресурси, жінка заявила, про те, що невідомий зайшов до неї до приватного домоволодіння та під погрозою вбивства викрав майно.

Потерпіла 1958 року народження не зачиняє двері вдома, оскільки погано пересувається після інсульту і часто падає, внаслідок чого регулярно звертається до сусідів по допомогу. О 4-й годині ранку 19 жовтня поточного року жінка перебувала у себе вдома і відпочивала. Раптово вона почула скрип дверей і побачила на порозі кімнати нетверезого чоловіка, який сказав, що промок, замерз і хоче їсти. Перелякана городянка приготувала чай незнайомцю, зазначено у повідомленні.

Замість подяки зловмисник сказав, щоб господиня житла віддала йому ноутбук, що лежав на столі, і тоді він піде. Жінка дістала телефон, щоб зателефонувати синові, але це розлютило непроханого гостя. Фігурант вдарив потерпілу по обличчю, вирвав із рук телефон і пригрозив убити, якщо вона кому-небудь розповість про те, що сталося.

Силовики окупантів затримали грабіжника — раніше судимого місцевого жителя 1993 року народження, за місцем проживання якого під час обшуку було вилучено викрадені у потерпілої речі: ноутбук із зарядним пристроєм, музичні колонки і кнопковий мобільний телефон.

Йому загрожує до 8 років ув'язнення.

Також: школярів окупованого Маріуполя змушують писати "листи солдатам", — ЦНС

Також: гранатометний постріл і мінометну міну знищили піротехніки ДСНС у "Святих горах" на Донеччині (відео)

Поділитись:

В окупованій Горлівці чоловік під погрозою вбивства пограбував пенсіонерку

Джерело: v-variant.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua