Трамп відреагував на вихід Байдена з президентських перегонів

22 липня 2024 р. 00:18

22 липня 2024 р. 00:18


Кандидат у президенти США Дональд Трамп відреагував на заяву Джо Байдена про вихід з передвиборчих перегонів.

Про це пише CNN.

Трамп відреагував на вихід Байдена з президентських перегонів

В коментарі Трамп назвав Байдена «найгіршим президентом за всю історію країни». Також він впевнений, що віце-президентку Камалу Гарріс йому буде легше перемогти, ніж Байдена, якщо вона балотуватиметься на цю посаду.

У своїй соціальній мережі Truth Social Трамп назвав Байдена шахраєм та заявив, що політик ніколи не був придатним для виконання обов'язків президента.

«Всі, хто його оточував, включаючи його лікаря і ЗМІ, знали, що він не здатний бути президентом, і він ним не був - а тепер подивіться, що він зробив з нашою країною: мільйони людей перетинають наш кордон, абсолютно неперевірених і неперевірених, багато з них з в'язниць, психіатричних лікарень, а також рекордна кількість терористів. Ми сильно постраждали від його президентства, але ми дуже швидко виправимо завдану ним шкоду» , - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні, 21 липня, президент США Джо Байден вирішив зняти свою кандидатуру з майбутніх президентських виборів . Пізніше Байден написав, що підтримує свого віцепрезидента Камалу Гарріс в якості єдиного кандидата від Демократичної партії.

А ще 19 липня Байден запевняв, що повернеться до передвиборної кампанії наступного тижня . Його заява була пов'язана з тим, що все більше демократів закликають його відмовитися від президентських перегонів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

Трамп відреагував на вихід Байдена з президентських перегонів

Джерело: www.slovoidilo.ua (Світ)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua